x

gledaoci u šoku

Izbošću te na kraju nožem, i tebe i sebe: Šok razgovor Zvezdana i 20 godina mlađe Anđele!

Zadrugari Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić već duže vrijeme uživaju na Rajskom ostrvu.

Naime, njima je Veliki šef ispunio ovo, budući da su jedno drugom javno priznali emocije, a sada im je i više nego potrebno da se osame i shvate šta žele od njihovog odnosa.

Oni na Rajskom uživaju, razmjenjuju emocije, pričaju o svojim osjećanjima, ali ima trenutaka kada i Zvezdan pokušava na sve načine da "opusti" 20 godina mlađu Anđelu, za koju ističe da je veoma "stegnuta" kada je njihov odnos u pitanju.


Na najnovijem snimku koji se pojavio na društvenoj mreži Tiktok čuje se razgovor Slavnića i Đuričićeve koji, koji je mnoge šokirao jer Zvezdan spominje ub.stvo i samoub.stvo.

Mnogi smatraju da je čudan način, ukoliko je to šala, a da je svakako ovaj vid komunikacije zabrinjavajući.


- Izbošću te na kraju nožem, i sebe i tebe, nemoj da me za..bavaš - rekao je Zvezdan ozbiljnim tonom dok su ručali, a Anđela se nadovezala šaljivim tonom:

- Neko će te shvatiti ozbiljno - rekla je Anđela kroz smijeh.

- Ma jeste, neko će me shvatiti ozbiljno. Ko mene može da shvati ozbiljno - nastavio je Zvezdan.


Fanovi rijalitija vjeruju da je Zvezdan ovo rekao iz šaler, jer na sve načine pokušava da se približi Anđeli i da je "omekša", a ona u više navrata djeluje potpuno hladnokrvno.

Podsjetimo, Zvezdan Slavnić zvanično je ostavio svoju suprugu Anu kako bi bio u vezi s cimerkom iz rijalitija, Anđelom Đuričić. Anđeli i Zvezdanu su iz dana u dan popuštale kočnice, a onda je njihov razgovor u radionici šokirao gledaoce.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je učinila drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, no ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Pitajte ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov broj za izravni kontakt WhatsApp / Viber: (+66 81 302 8552) ILI Email: [email protected]