x

zbog napada reketom

Izdata naredba za privođenje Čede Jovanovića!

Srbijanski mediji navode da je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu izdalo naredbu za privođenje na saslušanje Čedomira Jovanovića, predsjednika Liberalno-demokratske partije.

Naime, Jovanović već u više navrata izbjegava dati iskaz i bez opravdanja ne dolazi u Tužiteljstvo. Zbog toga su institucije primorane da ga privedu na saslušanje 25. juna.

Političar će dati iskaz zbog toga što je osumnjičen da je prošle godine reketom pretukao trenera i vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju "Fizio centar". Do napada je došlo 18. jula 2020. godine u Novom Beogradu.


Srbijanski mediji tada su navodili kako je pretučeni vlasnik klinike policiji rekao da je iz crnog džipa izašao Jovanović te ga napao. Prema policijskom izvještaju vlasnik klinike je dobio više udaraca po glavi i tijelu.

Povodom vijesti da je Treće osnovno javno tužilaštvo izdalo nalog za njegovo privođenje, oglasio se i Jovanović te poručio da će se uredno odazvati.


"Ja sam 24 sata s policijom. I preko njih su mogli da mi uruče poziv. Kroz medije sam dobio informaciju da izbegavam suđenje. Zašto bih to radio kad sam sve postupke u tom slučaju pred Upravnik sudom dobio", kazao je Jovanović, dodajući da je namjera onih koji ovo čine da on izađe i kaže kako ga Aleksandar Vučić maltretira kao Slobodan Milošević nekad.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.