x

konstrakta po povratku iz torina

Izdominirala je na Evroviziji, a sad živi kao običan svijet!

Pobjedu na prestižnom muzičkom takmičenju odnijela je Ukrajina, a srpsku predstavnicu Anu Đurić Konstraktu plasmana su koštali glasovi žirija, koji ju je prvo plasirao na 11. mjesto, a potom ju je publika odvela na 5. mjesto.

Ona je sada dan nakon slijetanja u Beograd progovorila za Kurir i sumirala utiske o čitavom takmičenju.

- Nije mi se još uvijek u potpunosti sleglo sve. Pošto otkako sam došla kući sačekalo me je još gomila obaveza. Ono što mi isplivava kao najbitnije od svega jeste ta podrška koja se desila sa svih strana, kao i u Srbiji. Možda još i važnije, i od naših komšija. Desilo se to neko malo prepoznavanje i ujedinjenje, to je društveni događaj za sve nas - rekla je Konstrakta.


Pjevačica je priznala i šta joj smeta otkako je stekla veliku popularnost.

- Smetaju mi ove situacije gdje sam ja izašla u kafić da popijem kafu na miru, pa se završi tako što dajem intervju. Mislim da je to nepotrebno. Niti sam ja ta koja pravi neki spektakl... To bih voljela da se ispoštuje. Mislim da je to u krajnjoj liniji pristojno, ostaviti ljudima koji su u žiži javnosti slobodan prostor. Osim toga je sve okej - priznala je ona i otkrila koji su joj planovi za ljeto:


- Idu koncerti. Bavimo se onim čime se inače bavimo, tako da se tome radujem. Ni ne znam koji je spisak svih nastupa koje ćemo imati, festivalski su.

Poznato je da je srpska  predstavnica mama dvoje djece, a pitali su je kako su oni reagovali na njen nastup.

- Super. To nije bilo samo ove dvije nedjelje da nisam bila tu. Ja sam praktično dva mjeseca unazad od jutra do sutra imala obaveze. Sada će sve to da se slegne i da dođe na svoje mjesto. Djeca vole sve što se dešava - rekla je ona i dotakla se supruga, koji joj je najveća podrška:


- On je analitički tip koji nikad nije pratio "Evorviziju" na ovaj način.

Ona je istakla da je zadovoljno 5. mjestom.

- Da. Možda je prvo mjesto prepreambiciozno. To je bio mikro performans i jedna malo drugačija pjesma, tako smo i prepoznati. I to je dobro, prepoznali su nas kao nekog ko je imao alternativniji pristup. To je pjesma koja ima sadržaj i to su ljudi prepoznali - rekla je ona.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.