x

NAJVEĆA PODRŠKA

Izmučena od bolničke postelje i neuspjelih terapija, moj si borac: Bulat objavio fotku sa suprugom koja se bori sa teškom bolešću!

Pjevač Marko Bulat objavio je na Instagramu fotografiju sa suprugom Marijom iz bolničke postelje.

Naime, Marija boluje od hronične anemije, te redovno prima terapije, a pjevač joj je u teškim trenucima najveća podrška.

On je uz emotivnu fotografiju napisao i poruku koja je raznježila i rasplakala mnoge.


- Ovo je dan kada sam odlučio da si moja za čitav život, izmučena od bolničke postelje i neuspjelih terapija. Moj borac sa masnom kosom i osmijehom na licu jer vidiš čovjeka koji te voli, a stid ti stavlja ruku na lice jer te nisam zatekao sređenu. Nisam te odabrao zbog čiste kose već zbog čistog srca, ranjene duše koja krvari za svima a tebi nema ko ranu da previje. Tu sam ja da ti mamim osmijeh, da te bodrim u planovima, rodila si mi kćerku i sina a u meni imaš druga i brata.


- Biću ti oslonac na putu života nikad kamen spoticanja, ono što ti kvari frizuru je moj vjetar u tvoja nejaka leđa i ne obaziri se ko šta priča i vrijeđa. Ti si kao solunski borac izranjavan, izdan a opet ponosan, čestit, hrabar, ne mogu te dušmanske spletke pokolebati, a kamoli sj....ti - napisao je pjevač u opisu, dok su se komentari nizali.

Podsjetimo, Marko i Marija u braku su od 2015. godine i imaju kćerku Doroteu i sina Savu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.