x

Izvučeni dobitnici Franckove nagradne igre “Xu1 uvijek u džepu i spremna za dijeljenje”! (FOTO)

Danas je u Sarajevu, na popularnoj lokaciji ispred tržnog centra Alta Shopping Center, održano izvlačenje dobitnika Franckove nagradne igre “Xu1 uvijek u džepu i spremna za dijeljenje”. Uz prvu nagradu u iznosu od 5.000,00 KM na potrošačkoj kartici koju je osvojila Medina Drnda iz Sarajeva, Franck je podijelio i četiri električna romobila pojedinačne vrijednosti 1000,00 KM te pedeset Franck poklon paketa pojedinačne vrijednosti 20,00 KM.

Za učestvovanje u nagradnoj igri, svi ljubitelji kafe trebali su poslati broj računa od kupovine minimalno 5 stickova Franck proizvoda Xu1 bilo kojeg okusa ili jedne vrećice Xu1 isključivo u Bingo poslovnicama. Upravo se Bingo potrudio da nagradna igra teče glatko i da se sreća osmjehne dobitnicima.


U iščekivanju izvlačenja dobitnika posjetitelji su na Marijinom Dvoru mogli predahnuti i opustiti se na ležaljkama, uživati u muzici i osvježavajućim ljetnim koktelima napravljenim s Franck instant Cappuccino okusima koje su Franckovi baristi osmislili za ljetnu sezonu.


Zvijezde ove nagradne igre Franck instant mješavine 2u1 ili 3u1 su sve što vam je potrebno za dobru kafu, a za one koji vole intenzivniju aromu i miris dostupan je 3u1 Strong. Xu1 instant mješavine idealne su za dijeljenje i brzu pripremu jer je dovoljno samo dodati malo vruće vode koja ih pretvara u ukusni i kremasti napitak, dok je za hladno osvježenje tokom ljetnih mjeseci odličan izbor ledeni Franck Ice Coffee.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.