x

samo za jedan DAN joj završio SVE

Ja ću ti to srediti: Siniša Mihajlović za vrijeme sankcija pomogao Božinovskoj da othrani djecu!

Goca Božinovska pune tri godine nigdje ne peva, a kako u penziju ne može da ode još šest godina, odlučila je da snimi novu pjesmu i vrati se na scenu u punom sjaju. Do tada, pjevačica željno očekuje još jednog unuka koji stiže krajem januara.

Božinovska za Star otkriva da je mnogo teško podnijela smrt Siniše Mihajlovića koji joj je svojevremeno mnogo pomogao, a o čemu je do sada ćutala.

- Jao, to me je baš pogodilo. On je bio mnogo dobar čovjek. Kada su bile sankcije i zatvorene granice, meni ponište vizu za Njemačku i nisam mogla da idem da pjevam. Siniša mi je poslao garantno pismo iz fudbalskog kluba Lacio i ja sam u italijanskoj ambasadi dobila vizu za samo jedan dan, čak i danas čuvam tu vizu.


- On je svima pomagao i tada mi je rekao: Pa gdje ti sa troje djece da ne možeš da radiš, ja ću ti to završiti ništa ne brini! Bila sam mu i na svadbi kada je pravio u Novom Sadu. Bio je na promociji albuma Suzane Jovanović prije godinu i po dana i tada je onako bolestan ustao da se pozdravi sa mnom, kao i njegova žena Arijana. Zato me je njegova smrt toliko potresla da danima nisam mogla da dođem sebi."

.

..

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.