x

imaju sukob

Jana progovorila o sukobu sa Sekom Aleksić: Meni su pjesme uzete iako sam dala novac za iste!

Jana Todorović je u posljednjem intervjuu progovorila o sukobu koji ima sa dvije koleginice: Stojankom Novaković Stojom i Sekom Aleksić.

– Ovu sa kojom ne pričam, poštujem, cijenim njen rad. Odjednom je prestala da se javlja. Da me boli ili mi je bitno, ja bih prišla i pitala kakav problem imamo. Ali, ja mnogo radim privatna veselja i ne mogu svi da mi skidaju kapu. To nekom zasmeta. Zasmeta i kakve pjesme pjevam, kako se postavljam prema ljudima ili što sam lijepa žena u skoro 50 godina. Šalim se – izjavila je pjevačica za “Svet”, a potom se osvrnula na situaciju u kojoj je Aleksićeva uzela njene pjesme riječima:


– Ma, to je bilo i prošlo. Ne bih se vraćala na to. Više se i ne sjećam koje su sve pjesme bile, znam za “Iskoristi moje mane”, “Farbaću kosu plavu” i ne znam šta još bješe. To je sve bilo kod mene. Glupo mi je sad da pričam o tome. Ko je sad to uradio, ona ili njen menadžer, nije ni bitno, ali meni su pjesme uzete iako sam dala novac za iste.


– Ja tako nešto svojim kolegama ne bih uradila nikada u životu, ali nas dvije smo stavile tačku na to. Sad smo skroz okej. Tada me je sve to mnogo zaboljelo, a nisam očekivala tako nešto. Ja nisam takav čovjek. Da mi je kompozitor rekao da su neke moje pjesme kod Seke na slušanju, ja ih sigurno nikad ne bih uzela dok mi ona lično ne bi rekla da odustaje od njih – dodala je Jana.

Nakon toga smo Seka i ja pričale. Bio je neki kratak razgovor. Rekla mi je da to nije bilo do nje, da je menadžer to uradio.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.