x

Janjuš našao utjehu u ljubavnici Maji, a ono što je rekao o ženi sve je zaprepastilo!

Marko Janjušević Janjuš u Rajskom vrtu pričao je sa Drvetom mudrosti o svojoj porodici i o preljubi koju je načinio s Majom Marinković.

Poznato je da su mjesecima unazad krili svoju ljubavnu aferu, a nakon Majinog poligrafa, tokom koje je isplivala istina na vidjelo, Janjušević je samo dan kasnije priznao vezu sa njom. Vidno utučen, Janjuš je pričao o čemu trenutno misli i šta ga blokira u odnosu sa ljubavnicom Majom.

- Borim se sa samim sobom. Razmišljam o bivšoj ženi, Kruni i mojima. Planovi su trenutno da završim ovo ovdje, još koliko imamo, da se suočimo sa onim što sam uradio i da skupim snage da popričam sa svojima, da objasnim šta jeste, šta nije, a poslije toga ne znam, nemam predstavu... Imao sam neke druge planove, sve planove koje sam imao više ih nemam - započeo je Janjušević.


- Janjuš, da li bi volio da žena može da ti oprosti? - upitalo je Drvo.

- Ne može da mi oprosti, ovo je... Ja znam da ne može, svjestan sam ja toga baš - rekao je Marko.

- Ali pitao sam te da li bi ti volio? - upitalo je Drvo.

- Ne bih volio zbog nje, volio bih zato što... Ma ne znam ni sam, svjestan sam grešaka, da li je to jače od mene, ne znam ni sam. Ne znam ni šta pričam, ni šta radim, u jednom trenutku je ovako, pa onako. Razmišljam i o Maji, i ona je u g..nima... Zaboravio sam i kako ona (Ena) izgleda - pričao je Janjuš.

- Da li si pronašao sreću pored Maje? - glasilo je naredno pitanje.


 - Pa, jedino ako ostanemo zajedno napolju, ja sam rekao već, ovo je rijaliti, ovakve stvari se dešavaju. Ja znam da ću po izlasku doživjeti loše stvari, loše vrijeme me čeka, iskreno. Ne znam, ne mogu, nisam u glavi rasčistio sa svim drugim emocijama, da bi razmišljao o ovim, jednostavno je tako. Ne znam Drvo, nemam definiciju šta ja hoću. Mislim samo kako će Kruna i Ena da me pogledaju i šta će tu da budu, nije lako pomiriti se sa tim da više neću živjeti sa njima, to me j..e i ne mogu da se opustim, bar nečemu to što imam sada. Drvo, izgubio sam porodicu, učinio sam ih najnesrećnijim trenutno. Evo da te pitam za savjet, kako da izdržim ovo? - pričao je utučenu Janjuš.

- Janjuše, postoje mnogo gore stvari koje se ljudima dogode, moraš se izdići i izdržati u životu. Srce je najbolji savjetnik - posavjetovalo je Drvo Janjuša.

- Ja nisam dobar otac, ne znam da li me razumiješ kada ti kažem, da ne znam šta hoću, trenutno ne znam - dodao je Janjuš.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy