x

prekinula odmor

Jedan od najtužnijih dana u mom životu: Hana Hadžiavdagić posjetila grob ubijene Nizame i podijelila šta je tamo zatekla!

Influenserka i blogerka Hana Hadžiavdagić Tabaković prekinula je odmor i otišla u Gradačac, gdje je nedavno ubijena Nizama Hećimović.

Podsjetimo, stravičan zločin dogodio se 11. avgusta u Gradačcu, kada je Nermin Sulejmanović ubio svoju nevjenčanu suprugu, koju je prije toga brutalno pretukao, a sve to prenosio je u lajvu na Instagramu, a zatim je i sebi oduzeo život.

Ovaj slučaj potresao je cijeli region, pa su se brojni ljudi okupili u ovom malom mjestu u Bosni, kako bi odali počast stradaloj ženi i ispratili je na vječni počinak.


Među njima je bila i bosanska influenserka, koja je iz Gradačca podijelila potresne slike.

- Jedan od najtužnijih dana u mom životu i trenuci koje nikada neću zaboraviti dok sam živa - napisala je Hana, a na jednoj od fotografija vidimo sliku groba nastradale Nizame.

Na mjestu gdje je Nizama ukopana stoje buketi cvijeća i vijenci, kao i brojne poruke ispisane na njima.


Ovaj gest poznate blogerke, koju prati oko 700.000 ljudi, pratioci su podržali i pozitivno komentarisali.

"E da je više Hana na ovom svijetu…", "Hana, Bog te blagoslovio! Nijednog tvog kolegu nisam vidjela da je ovako nešto uradio, nisam sigurna jesu li i pojedini podijelili išta, iako jesu to je bilo više radi reda", "Ono što Hanu izdvaja od drugih influensera je to što zna da pokaže empatiju i ljudskost u današnjem oholom svijetu", samo su neki od komentara ispod njene objave.

.

.

.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.