x

zagrljaj raznježio svijet

Jedna od emotivnijih scena: Messi slavio pobjedu, a onda se pojavila ona! Iako su svi mislili da je njegova majka, u pitanju je kuharica reprezentacije!

Gotovo svi svjetski mediji objavili su snimak srdačnog zagrljaja na terenu Lionela Messija i žene za koju se mislilo da je njegova majka, ali naknadno je otkriveno da je u pitanju jedna od kuharica argentinske reprezentacije.

Messi je odveo svoju Argentinu na svjetski tron preko Francuske u finalu, a onda je uslijedilo zasluženo slavlje.

Prvo je Messi slavio zajedno sa svojim saigračima i tu je bilo mnogo suza. Kada su se emocije smirile, u zagrljaj mu je pritrčala žena koja veoma liči na njegovu majku, a scene koje su nastale nakon toga brzo su obišle svijet i svi su pisali o emocijama majke i sina.


Ipak, nije riječ o Messijevoj majci Celiji Mariji Cuccittini, već o Antoniji Farías koja je kuharica u reprezentaciji Argentine i s kojom Messi očigledno ima veoma blizak odnos.

Antonia Farias (42) sarađuje sa Leom deceniju i ključni je član tima, jer je jedna od kuharica koja prati igrače na svakom putovanju, navodi Infobae. Farias je bila dio argentinske delegacije u njihovoj trijumfalnoj kampanji na Copa America u Brazilu, kao i u La Finalissimi.


Uprkos činjenici da se njen rad ne vidi toliko kao na drugim pozicijama u timu, Farias je prepoznatljiva među igračima po svom kuhanju, koje naprosto svi u reprezentaciji Argentine vole.

Što se tiče Messijeve prave majke, ona je kao i ostali članovi porodice bila u tamnoplavom dresu, te se tek naknadno pridružila slavlju Argentinaca.

Također, boja kose i tetovaža na ruci koju ima Farias ne poklapaju se sa fotografijama Messijeve majke na utakmici, te je na osnovu toga otkriveno da nije riječ o njoj.


.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.