x

skandal

Jednom k.rva, uvijek k.rva: Majka Aleksandre Subotić žestoko o aferi zeta Pece i Maje Marinković, a tek šta je rekla Ana Korać!

Kao bomba je odjeknula vijest o preljubila Maje Marinković i supruga Aleksandre Subotić, Predraga Pece Raspopovića.

Za Pink.rs se oglasila Ana Korać, koja ima historijat sa obe bivše zadrugarke - sa Majom je ulazila u žestoke sukobe iz više razloga, a najviše zbog Janjuša, dok je sa Subotićevom bila na ratnoj nozi zbog Davida Dragojevića.


- Cijela ova situacija je izuzetno delikatna... Jedino što mogu da kažem da ne bih željela da sam u koži ni jedne ni druge - rekla je Koraćeva.

Majka Aleksandre Subotić se oglasila na svom Instagram profilu gdje je poručila:

"Jednom ministar - uvijek ministar. Jednom policajac - uvijek policajac. Jednom k.rva - uvijek k.rva. Matematika je uvijek prosta", napisala je Ljuba.


- Čula sam se sa Aleksandrom, ne bih iznosila detalje razgovara. Trebalo bi sutra da se vidim s njom, ali je malo reći da sam šokirana cijelom situacijom i šta se desilo! Ne mogu da vjerujem, u kući joj je bila! Svi smo se zajedno družile... Veliki šok zaista, šokirana sam Majinim postupkom! Nisam se čula s njom, ali ako je to stvarno tako... Vidjela sam slike, sve se vidi... Ma, katastrofa! To je napravila i meni sa Filipom Carem, ali 'ajde Filip manje-više nije ni bitan, rijaliti priča, ali ovo... Ona ide u nečiju kuću, čuvaš nečije dijete, družite se svaki dan, Taki, Peca, Aleksandra... I tako nešto da napraviš?! Ne znam, ne želim nikoga da pljujem, ali dno dna! Maju gotovim, ali ovim potezom me je baš razočarala. Meni drugarica malo prije kaže: "Pazi da i tebi Maja ne skine dečka"! Meni je odvratno i sa Majine i Pecine strane, oboje su krivi, rekla je Sanja Stanković.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.