x

beba stiže u avgustu

Jelena Pešić ponovo trudna: Nedavno donijela na svijet djevojčicu, a sada ponovo u drugom stanju, zbog ovoga je krila radosne vijesti!

Bivša učesnica rijalitija Jelena Pešić ponovo je u drugom stanju stanju, a prije osam mjeseci je na svijet donijela kćerkicu kojoj su dali ime Mila.

Ona i njen izabranik Mladen Vuletić ponovo čekaju djevojčicu, a tim povodom se Jelena sada oglasila.

- Istina je da sam ponovo trudna! Krili smo lijepe vesti skoro četiri mjeseca, ja sam sada u četvrtom mjesecu trudnoće i saznali smo i spol bebe. Stiže još jedna djevojčica u naš dom, mi smo presrećni, jer smo baš i željeli dvije kćerke, odnosno da Mila ima sestru. Nismo do sada željeli ništa da otkrivamo jer prethodno sam imala komplikacije, Mila je prijevremeno rođena u osmom mjesecu i nisam željela da se vijest širi dok ne budemo sigurni da je sve kako treba - rekla je Jelena i dodala:


- Beba nam stiže u avgustu, imena smo smislili. Zvaće se ili Miona ili Damjana. Ja sam za ime Miona, a Mladen za Damjana, ali svakako se ja tu pitam. Priželjkujemo i sina u budućnosti, ako Bog da. Mila je super, Mladen voli da kaže da može cijelu kuću da prevrne, samo da nema dečka što duže - poručila je Jelena.

.

.

.

..

.

.


Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.