x

Jeziva poruka Jelene Karleuše odzvanja Balkanom! (FOTO)

Jelena Karleuša nastupila je sinoć na MAC dodeli nagrada i predstavila svoju novu pjesmu koja nosi naziv "LaJK". Međutim, prije njenog pojavljivanja na sceni, na video binu pojavio se snimak putem kog je Jelena poslala poruku cijelom regionu.

Naime, jeziva scena na kojoj se vidi Jelena koja visi na znaku na kom piše "Život" i to precrtan crvenom linijom, dok je oko nje snježno drveće na sam pogled je potresna. Međutim, riječi koje prate sve još su jezivije.


- I evo je. Poslije svega. Evo je majka dvoje djece. Supruga. Zvijezda. Njeno dostojanstvo. Njeno ime. Ima lijepu kožu. Blijeda je. Kao da je ovdje već dugo. Mada, kada malo bolje pogledam, nešto mi ovdje nedostaje. Ne vidim krv, a miriše na nju. Na nasilje bez noža. Bez pištolja. Na zlo. I to ono koje više nije moglo da utiče na nju pa je riješila da utiče na to kako je drugi vide...Zbog nje i svih njih odlučila sam da budem heriona svog života. A ne žrtva u vašim očima - poručila je Jelena, a onda je nastupila sa svojom novom pjesmom.


Podsjetimo, Jelena i njena porodica od Božića proživljavaju teške trenutke. Tada je počela priča da se Duško i Jelena razvode zbog fudbalera Ognjena Vranješa, a kasnije su se pojavile i navodno Jelenine p*rno fotografije za koje ona tvrdi da su montaža. Sve to pokrenulo je pravu buru, a pjevačica ne želi da komunicira na tu temu.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.