x

haos

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović uhvaćeni u noćnom provodu: Zatečeni u nikad prisnijem izdanju, ovaj detalj ih je odao?

Otkako su bivši zadrugari, Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević okončali ljubavnu vezu, povele su se polemike da je misica u ljubavnom odnosu sa bivšim dečkom Cece Ražnatović, Bogdanom Srejovićem.

Paparaco Pinka već ih je jednom uhvatio u noćnom izlasku, a na Instagram profilu podijelili su fotografije u isto vrijeme, na kojima se vidi da borave u istom restoranu.


Paparaco je uslikao je Jovanu i Bogdana dok mu je ona nešto šaputala. Njih dvoje su uhvaćeni u noćnom izlasku, u jako prisnom izdanju, a da li će se javno oglasiti i progovoriti o svom odnosu, ostaje da vidimo.


Podsjećanja radi, Bogdan Srejović u žižu interesovanja javnosti dospio je zahvaljujući Ceci Ražnatović, sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Isprva su svi govorili da Ceca pored Bogdana blista kao nikada prije, zajedno su išli na javna mjesta i porodična okupljanja, međutim tačku na emotivnu vezu stavili su početkom februara ove godine i izjavili da su odluku od raskidu donijeli sporazumno, te da će jedno drugom biti doživotni prijatelji.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.