x

Jovana Tomić upozorava na Kulićku: Miljana će ubiti svoje dijete!

Miljana Kulić preksinoć je ponovo izazvala nervni slom Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković jer je započela temu zbog koje se prije tri dana Sanja od stresa onesvijestila. Nišlijka je ovaj rijaliti-par dovela do ludila istim provokacijama u kojima je koristila podatak da je plavuša bila zlostavljana, zbog čega je Jovana poludjela.

Naime, nova svađa počela je tako što su se majka Marija Kulić i kćerka Miljana žestoko svađale sa Tomom Panićem i prijetile mu da će mu se desiti svašta kada budu izašli u spoljni svijet.

- Ne boj se, braniće te ova sil.vana - upozoravala ga je Miljana.

Kada je Kulićeva to rekla, Paniću, Matora je skočila i počela da urla na nju.

- Nemoj da spominješ to više, je l' ti jasno! - vikala je Matora.


Nišlijka je potom uzela punu flašu vode kojom je htjela da gađa Matoru.

- Jesi ti normalna više? - urlala je Matora.

- Gdje si krenula, gdje ćeš? Ti si mali kepec - rekla je Miljana.

- Još jednom spomeni sil.vanje i ja ću ti je*ati mamu. Miljana, kunem ti se, zaklaću te pred majkom. Pred majkom ću te klati, ku.vo raspala - prijetila je Matora.


Marija joj se u tom momentu unijela u lice, ali je od Matore dobila vodu u facu. Obezbjeđenje je tada izvelo Matoru, koja je na sav glas vikala i upozoravala na Miljanu Kulić.

- Shvatite me ozbiljno, ubiću to bolesno đubre. Sanja je sil.vana i sa tim ne može niko da se igra, a posebno Miljana. Ona krizira bez svoje terapije, ona je velika opasnost za sve nas, a i za svoje dijete, ubiće ga. Pod hitno je treba strpati u ludnicu. Ja ću joj presuditi ako je vi ne odvedete da se liječi. Ona će napraviti zlo. Nešto će uraditi - vikala je Matora na sav glas.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.