x

Juve ne bira sredstva za dovođenje hrvatskog veznjaka

Još jedan hrvatski nogometaš mogao bi završiti u Serie A, ali ovog puta lovac je Juventus. Ozbiljnost aktualnog talijanskog prvaka pokazuje i ponuda koja sadrži više opcija, sve za njegovo dovođenje.

Ivan Rakitić odlazi iz Barcelone? Da? Ne? Apsolutno, priča koja ne daje disati ovo ljeto, ali sve je izvjesnije kako bih hrvatski reprezentativac ipak trebao promijeniti boje kluba koji predstavlja. Naime, Rakitić je u prve dvije utakmice nove sezone La Lige za Barcu odigrao svega jedno poluvrijeme i to ono drugo protiv Athletic Bilbaa na novom San Mamesu. Barcelona je tu utakmicu izgubila 1:0. Drugi dvoboj, onaj protiv Betisa, Katalonci su dobili s 5:2, a Rakitić je cijelu utakmicu odgledao s klupe za rezervne igrače.

Radi li se o naznaci mogućeg transfera možda nam odgovori i dvostruka ponuda Juvntusa kojaje stigla na Camp Nou. Juve ima izrazotu želju svoj vezni red pojačati Rakitićem, a za to su Barceloni ponudili Emrea Cana i novac sljedećeg ljeta u zamjenu za Ivana. Druga opcija je dolazak Rakete u Torino na posudbu ove sezone nakon čega bi sljedećeg ljeta otkupili njegov ugovor u Torinu, piše L'Equipe.

Rakitić je trebao potpisati novi ugovor koji mu je obećan, ali nije ostvaren, dok trenutni istječe 2021. godine.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.