x

zgrozila javnost

Kako djetetu mijenjaš pelene s takvim noktima? Subotićka iznervirala pratioce novom objavom, ovaj detalj ih je razbijesnio!

Poznato je da Aleksandra Subotić dosta polaže na svoj izgled, a poslije ugradnje silikona, operacije zadnjice i nosa, svoje pratioce na društvenim mrežama je iznenadila neobičnim noktima.

Bivša rijaliti učesnica obožava dugačke nokte, zbog čega redovno ide na izlivanje. Iako smo navikli da to uvijek budu jarke boje i što upadljiviji, sad je otišla korak dalje - na nokte je zakačila i povećeg plastičnog zeku.


On se nalazi na domalom prstu i na sebi ima simbole jednog dizajnerskog brenda, a Subotićka se ovim modnim detaljem pohvalila na Instagramu.

Dok se jedan dio njenih pratioca oduševio, drugima se nije dopao zeka, pa su komentarisali na društvenim mrežama i pitali je kako uspijeva da izađe na kraj sa djecom sa ovim "kičem od noktiju".


- Nimalo ukusa, kičerica. Kako hrani djecu sa ovakvim noktima, kako mijenja pelene? Kako ide u toalet? Baš su neukus nokti - neki su od komentara na Tviteru.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.