x

Kako izgleda savršena žena u očima muškarca?

Iako se mnoge žene plaše da bi tako mogle izgledati navalentno, mnoge muškarce iznimno privlači činjenica da žena želi uzeti stvari u svoje ruke.

Poznata američka kolumnistica Gabrijel Sejring (Gabrielle Seyrig) 2014. godine istraživala je stotine naučnih studija o tome šta muškarci zaista traže od suprotnog spola.

Kroz svoja istraživanja došla je do zaključka kojih 7 stvari muškarci najviše vole kod žena.

1. Nježnost. Većina ljudi su istakli kako im je jako bitna nježnost kod žene. To je nešto čime žena osvaja i zadržava.


2. Dobar parfem. Kao što žene oduševljava dobar parfem kod muškaraca tako je i kod njih. Odaberite unikat i zanosan parfem koji će ih oboriti sa nogu.

3. Obline. Iako živimo u svijetu gdje se propagira da bi svaka žena trebala biti mršavica, muškarci ipak vole vidjeti obline kod žena. Koji kilogram viška im uopšte neće smetati.

4. Elegancija. 50 posto muškaraca potvrdilo je dugo poznatu istinu - žene u suknjama i visokim potpeticama najveća su slabost. Ne radi se o tome koliko će suknja biti kratka, već da to izgleda elegantno. Manje od 10 posto ispitanika navelo je da im se sviđaju djevojke u sportskoj odjeći.


5. Preuzimanje inicijative. Iako se mnoge žene plaše da bi tako mogle izgledati navalentno, mnoge muškarce iznimno privlači činjenica da žena želi uzeti stvari u svoje ruke.

6. Smisao za humor. Većina muškaraca su naveli da obožavaju kada žena ima smisla za humor, tačnije da zna da se našali i na svoj i na tuđi račun, također i da zna nasmijati ljude oko sebe.

7. Duga raspuštena kosa. Oko 58 posto ispitanika su naveli da savršena žena po njima ima dugu kosu, dok su svezana kosa, pletenica i punđa dobili oki 9 posto. Duga raspuštena kosa je oličenje ženstvenosti prema njima, i obožavaju je vidjeti.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.