x

NIJE MOGLA DA RAZUMIJE

Kako si ovo mogao da uradiš mami? Pejovića napala kćerka kada je vidjela drugu ženu u njegovom krilu, pjevač ispričao hit scenu!

Aco Pejović u februaru će održati veliki koncert u Zagrebu. On se raduje susretu sa publikom, kojoj će prirediti noć za pamćenje.

Pjevač je u intervjuu za hrvatski portal ispričao mnoge detalje iz svoje karijere, ali i privatnog života.

- Zagreb je grad koji me uvijek dočekivao s osmijehom, imam U Zagrebu jako puno prijatelja. Važno mi je da svatko iz Arene ode kući srećan. Preuzbuđen sam i jedva čekam taj 11. februar - rekao je na početku razgovora Pejović.


On je ispričao da osim Zagreba voli i hrvatsku obalu jer svako ljeto plovi od ostrva do ostrva. Na Hvaru najviše voli da uživa.

- Volim stari dio grada i večere u malim restoranima. To je za mene pravo punjenje baterija - objasnio je.


Aco Pejović smatra da su na Balkanu najljepše žene na svijetu.

- Mislim da su na našim prostorima najljepše žene - Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Bosna. To je taj poseban temperament, ta put, taj stil, način života, drugačije je nego u ostatku svijeta. Nigdje na svijetu, skoro nigdje, nećete naći djevojku, koja je u 10 ujutro potpuno sređena, sa najjačom garderobom i šminkom - govori pjevač.


Objasnio je da su njegove kćerke opuštenije oko izgleda. Priča kako ih je odgajao na drugi način i da im je najbitnija škola.

Aco Pejović i njegova supruga Biljana su trideset godina u braku, a pjevač je otkrio i tajnu njihovog uspjeha.


- Moraš biti što manje kući, šalim se. Bili smo sedam dana zajedno i onda smo se vjenčali. Svaki brak se sastoji od tolerancije i poštovanja - objasnio je. On je jedini muški član u porodici. Pored supruge Biljane, od svoje tri kćerke je mnogo stvari naučio. S obzirom na to da su mu dvije starije kćerke proputovale svijet, od njih je slušao raznorazne priče, međutim pjevač i sam obožava putovanja. Njegov omiljeni grad je Madrid, koji ga je već pri samom dolasku na aerodrom u potpunosti očarao.


Pejović je u intervjuu osim detalja iz privatnog života otkrio i one iz poslovnog. Ispričao je i jedan od smiješnih trenutaka sa snimanja spota za pjesmu "Neverna".

- Manekenka koja je glumila u spotu mi je sjela u krilo za snimanje scene. Mi smo tu, kao, neka predigra, ide ruka ispod suknje, to se vidi u spotu sve. Moja srednja kćerka je odgledala taj spot i okrenula se prema meni i rekla: "Kako si mogao ovo da uradiš mami?". I odmah je pobjegla u sobu - kroz smijeh se prisjetio Pejović.

.

.

.

.

.

.

Izvor: 24sata.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.