x

UŽIVA NA ODMORU SA SINOM

Kao da su opet u braku: Ninu i Leku zbližio skandal, uhvaćeni zajedno!

Nina Radulović uživa u Crnoj Gori, odakle svaki čas zove svog bivšeg muža Branislava Lečića! Kako tvrde dobro upućeni izvori, Radulovićeva ne skida osmijeh sa lica kada priča sa Lekom.

Nina je uslikana kako ćaska sa bivšim mužem i izgledali su veoma bliski.

- Nina i Leka su u sjajnim odnosima. Čuju se svakodnevno po nekoliko puta. Ona ga redovno zove zbog njihovog sina. Govori mu šta je mali jeo, kako je proveo dan, savjetuje sa sa Branislavom kada je dječak neposlušan. Ponašaju se kao da su u braku, iako već godinama nisu zajedno - rekao je izvor koji je smješten u istom hotelu gdje i Nina.


Prema tvrdnjama upućenih, Radulovićevu i Lečića zbližio je skandal koji je izbio kada ga je Danijela Štajnfeld optužila za sil.vanje. Nina mu je tada pružila bezrezervnu podršku, što je Branislavu mnogo značilo. Iako su i do tada bili u normalnim odnosima, poslije te aferu su u sjajnim.

Osim sina, voditeljka je na more povela i majku, ali i drugaricu Anitu Lazić, inače kćerku Snežane Savić.


- Kad god njih dvije žele uveče negdje da izađu, Ninina majka vodi računa o Lavu. Baki nikada ništa nije teško za njega, a Lav je obožava. Nina je uvijek nasmijana, sija kada je sin pored nje. Viđam je stalno u društvu jednog momka srednjih godina. Uvijek veselo ćaskaju, ona mu se osmjehuje, ponekad se zajedno i kupaju, ali nisam ih vidio da se dodiruju ili ljube. Možda joj je to samo prijatelj.

Inače, Nina je smještena u jednom hotelu na Slovenskoj plaži.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.