x

"izvini za svaku uvredu"

Karleuša objavila SMS koji joj je Laća poslao iz Izraela: Sve sam oprostila, čuvaću ovu posljednju poruku!

Vijest o iznenadnoj smrti tekstopisca Milana Laće Radulovića potresla je domaću javnost.

Na Instagramu se od Laće oprostila i pop zvijezda Jelena Karleuša, koja je objavila posljednju poruku od Laće koju joj je poslao iz Izraela, gdje je i pronađen mrtav.

- Predlažem viđenje kada se vratim iz Izraela, ti i ja, bez okolnih elemenata. Takođe, izvinjavam se za svaku riječ kojom sam te uvrijedio, kao ženu i majku - piše u poruci koju je sin pokojne Marine Tucaković poslao Karleuši.


Jelena je uz emotivne riječi istakla da je Raduloviću sve oprostila i da će svi čuti posljednje pjesme koje je napisao.

- Počivaj u miru dragi Laćo, daleko od "krvavih suza" (ime posljednje pjesme koju si za mene napisao), od nesreće, tuge i bola - započela je Karleuša, pa nastavila:


- Sve sam ja razumjela i sve opraštala... A ovu tvoju posljednju poruku ću čuvati, kao i posljednje Marinine poruke. Ne brini, svi će čuti posljednje pjesme koje si napisao i svi će shvatiti da si bio nestvarno talentovani sin svoje majke... Talentovan, ali rođen za neki drugi svijet, neku drugu dimenziju. Posljednji pozdrav.


Podsjetimo, tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je preminuo danas.

Laća je preminuo u Izraelu, a njegovo beživotno tijelo pronađeno je na ulici.


Milan Laća Radulović, sem što je uspješno baratao rimama i riječima u pisanju tekstova, Laća je i poput oca bio talentovan za produciranje i aranžiranje pjesama, a majci je još od malih nogu pomagao pri velikim hitovima poput Cecinog "Autograma" i Čolinih "Ajde idi" i "Sto puta".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.