x

KIJA POTPISALA PAPIRE ZA RAZVOD!

Pobjednica prve sezone "Zadruge" Kristina Kockar riješena je da okonča brak sa Slobodanom Radanovićem, koji ju je javno prevario u rijalitiju sa Lunom Đogani.

Kako Srpski telegraf saznaje, Kija se u petak sastala sa advokatom Vićentijem Darijevićem kako bi potpisala papire za razvod.

- Kija se vidjela sa Vićentijem i potpisala mu punomoć kako bi pokrenuo tužbu za razvod. Ona nije htjela više da čeka ni dan jer je njena odluka konačna. Advokat ju je savjetovao da sačeka još malo i da je bolje da prvo porazgovara sa Slobom, ali ona nije htjela ni da čuje. Rekla je da tu nema više šta da se priča, te da u što kraćem vremenu želi da bude slobodna - otkriva izvor blizak Kockarevoj.


Kako dalje saznajemo, advokat je postupio po njenoj volji i odmah je sastavio tužbu, koja će u narednih nekoliko dana biti dostavljena Slobodanu. Inače, Kija i Sloba su nakon gostovanja u jutarnjem programu kratko popričali oko nagrade i dogovorili su se da neće dijeliti novac koji je osvojila, već da sve što je dobila ostaje njoj.

Ova saznanja potvrdila nam je pobjednica "Zadruge".

- Slobodan i ja smo pričali i kad smo se sreli na Pinku i rekao mi je da neće tražiti ništa od moje nagrade, a drugu stečenu imovinu nemamo, prema tome, proces razvoda bi trebao da bude kratak - rekla je Kija za Srpski telegraf.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.