x

da li ste znali?

Ko je zapravo Mensurov brat? Opasan momak sa debelim dosijeom, pištolji, puške, n.rkotici, policija, evo kako mu je izgledao život!

Brat Mensura Ajdarpašića, budućeg učesnika "Zadruge", Ardijan Ajdarpašić uhapšen je svojevremeno u akciji "Virtus" zajedno sa Baraninom Stojanom Dabanovićem.

Inače, Mensur Ajdarpašić postao je poznat javnosti učešćem u rijaliti programu "Zadruga", a čim je ušao na vrata "Bijele kuće" gdje je odmah počeo da provocira.

Mensur je tada bio u konfliktu sa Vladimirom Tomovićem, a jednom prilikom je Mensur pozdravljao ekipu iz zatvora i poručio im da je ovo samo "opomena" misleći na Vladimira Tomovića. On je zbog toga poludio i rekao kako se njemu i njegovoj porodici prijeti ljudima iz zatvora i da to nije nimalo naivno. Kada su ga ukućani pitali koliko su ti ljudi ozbiljni on je rekao: "Jako".


Kako su mediji tada prenosili, Mensurov brat Ardijan Ajdarpašić svojevremeno je hapšen je zbog sumnje da je u u maju 2019. godine u jednoj kladionici ranio sugrađanina Vasilija Vasa Boškovića.

Prema pisanju crnogorskih medija, i napadač i žrtva su poznati policiji i označeni su kao bezbjedonosno interesantne osobe koje sarađuju sa dva različita klana.


- Ajdarpašić je, prema policijskim evidencijama, blizak Alanu Kožaru, vođi "barskog klana", za kojim je raspisana crvena Interpolova potjernica zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Slobodana Šaranovića - prenijeli su tada crnogorski mediji.

- Sumnja se da je ušao u sportsku kladionicu u kojoj je već bio Bošković i iz blizine mu ispalio tri hica u noge. Odmah je istrčao, a ranjeni je prebačen u bolnicu i život mu nije ugrožen - rekao je izvor tamošnjim medijima.


Iz Uprave policije su saopštili da sumnjiče Ajdarpašića da je počinio krivično djelo - ubistvo u pokušaju i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Inače, Ardijan Ajdarpašić se takmičio u talent programu "Pinkove zvezde" gdje je okušao sreću kao pjevač.


Podsjetimo, kako su Vijesti prenijeli, Dabanović i Ajdarpašić uhapšeni su tokom racije kuće koja se nalazi na šetalištu u gradu Siudad de la Kosta.

Navodi se i da je procijenjena vrijednost zaplijenjenog kokaina oko 16 miliona dolara.

Osim kokaina zaplijenjeni su novac, četiri vozila, dva čamca, traktor, revolver, pištolj, pušku i dvije sačmarice...


Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.