x

KOD NJE SE NE ŠTEDI! Pogledajte šta se sve našlo na Miljaninoj TRPEZI - i OGROMNA torta za Željka!

Da se u kući Miljane Kulić dobro živi, to se odavno zna, a rijatili igračica danas je napravila slavlje u svom domu kako bi obilježila rođenje malog Željka.

Na žurci su se pojavili najbliži prijatelji, mediji, porodica i naravno bivši cimeri, zadrugari - Milica Dugalić, Jelena Krunić, Bora Santana, Sara Reljić, Saša Rudar, Lepi Mića, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora...


Fotografije: Srbija Danas

Novopečena mama poželjela je svima dobrodošlicu preko mikrofona, a onda ih pustila da se zabavljaju uz živu muziku. Kao što se i očekivalo, vodila je računa i tome da svi budu siti, te je napravila ozbiljnu trpezu za svoje najbliže.


Na stolu se nalazi šarenoliki izbor, od slanih do slatkih torti, kolača, kanapea, roštilja, pečenja, voća i raznih specijaliteta... I može se primijetiti da Miljana nije nimalo štedjela.


Pogotovo što je posebno osmislila i čitavu dekoraciju.

U kući vlada odlična atmosfera, a za mikrofon je  njen bivši cimer Bora Santana. Vjerujemo da će ova luda žurka trajati do jutra, a u galeriji ispod možete pogledati sve slike sa događaja koje je zabilježila ekipa Srbija Danas portala.



(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.