x

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

Kolege joj uživaju u luks hotelima, ona spava pod šatorom: Pjevačica sve iznenadila, ovako kuha kafu!

Pjevačica Danijela Martinović, za razliku od većine poznatih ličnosti, koje su ovih dana u potrazi za što elitnijim plažama i hotelima, odmara na drugačiji način.

Naime, pjevačica se javila sa nepoznate lokacije i šokirala pratioce.

- Neopisivo - napisala je Danijela ispod slika, koje je objavila, objašnjavajući koliko je zadivljena prizorom, pa pokazala kako džezvu sa vodom zagrijava na vatri i vjerovatno priprema kafu, a vjeruje se da joj društvo pravi partner Josip Plavić.


Podsjetimo, Danijela Martinović i Petar Grašo stavili su tačku na svoju ljubav poslije dvije i po decenije, a nakon toga se pjevač oženio Hanom Huljić sa kojom je dobio kćerku.


S druge strane Danijela uživa u vezi sa Josipom Plavićem, kriminalnim inspektorom, kojeg je upoznala kada je pjevačica podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta.


- Slučaj je brzo riješen, a potom je počela da se razvija naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji je očito morao da se dogodi. Kada smo se upoznali, provodili smo puno vremena u razgovoru i polako smo počeli da primjećujemo da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, čak i poneke snove - ispričala je Danijela nedavno za hrvatsku Gloriju.

.

.

Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.