x

Koleginica oplela po Nedi Ukraden koja se žali na krizu: Kuka, a jedna cipela joj košta 30.000!

Bivša zadrugarka i pjevačica Zorica Marković odlučila je da se na kratko povuče iz javnosti, kako bi sumirala utiske iz rijalitija.

- Dobro sam, svi smo zdravi, hvala bogu, ali, s druge strane, teško mi je kad vidim svoj grad i zemlju. Kad vidim kako ljudi odlaze zbog ove bolesti, a tek šta će biti poslije svega ovoga - rekla je ona na početku razgovora, a onda se osvrnula na učešće u rijalitiju.


- Što se tiče odnosa sa produkcijom, mislim da je to svima jasno, jer, evo, već devet godina sarađujem s njima i sve je u najboljem redu. Potpišem ugovor, redovna je uplata i ja njima jednostavno ne mogu da kažem ne! Druga stvar, dopada mi se ovo, jer rijaliti shvatam kao psihološku igru u kojoj se dobro snalazim. A to što ostali učesnici ne mogu to da ukapiraju, to je njihov problem.


- Uvijek sam govorila: "Ljudi, čuvajte se za crne dane", i ja sam u tome uspjela. Meni je mirna glava, ne zavisim od estrade već deset godina, jer sam vidjela gdje to vodi i kako će biti. Okrenula sam se drugim poslovima, lijepo živimo i ne moram da brinem. Mislim da su svi na estradi ugroženi, a ponajviše muzičari, jer su uvijek imali male honorare, za razliku od pjevača. Velike zvijezde su valjda mogle da uštede nešto da barem godinu dana ne moraju da brinu. Ako nisu to uspjeli i sad traže od države, onda je to sramota. Ja bih se prije otrovala da sam na njihovom mjestu - izjavila je ona, dok smatra da Neda Ukraden nije trebala javno da apeluje za pomoć estradi.


- Jao, bože Neda.... Pa jedna njena cipela košta 30.000 dinara, a nekom kolegi manje poznatom potrebno je toliko da prehrani svoju porodicu. A da li sve te zvijezde plaćaju porez, ja nisam sigurna da plaćaju! To ni Bog otac ne može da pohvata, mnogi od njih čak nisu ni članovi udruženja, nemaju ni penziono ni socijalno, a tolike pare zarađuju.

Za kraj otkriva da li ćemo je ponovo gledati u "Zadruzi".

- Ne znam, otići ću na razgovor da vidim, ja imam važeći ugovor sa Pinkom. Moram da vidim šta će biti s poslom koji imam van toga - zaključuje pjevačica za "Kurir".

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.