x

progovorio

Konačno otkriven pravi razlog raskida Misice i Karića: O ovome je Karić mjesecima ćutao, a evo zašto je došlo do prekida!

Nakon par mjeseci ćutanja, bivši rijaliti učesnik, Stefan Karić je konačno otkrio zašto je prekinuo vezu sa Jovanom Ljubisavljević Misicom.

Karić je istakao da tokom razdvojenosti od Jovane, nije imao utisak, da će doći do prekida.

- Ne. Iskreno ću ti reći, za svih deset mjeseci nijednog trenutka nisam imao osjećaj da je to kraj ili da se nešto promijenilo sa moje ili njene strane. Imao sam osjećaj da je sve dobro napolju i da je ona dobra i da je sve kako treba. Ništa nije moglo da me poremeti i da ja izgubim taj osjećaj koji sam imao prema njoj - rekao je Karić.


Stefan tvrdi da mu je nekolicina stvari zasmetala kod Jovane i da je to razlog prekida veze.

- Sa kojom god da uđem u vezu, ne gledam da to neće opstati. Smatram da ćemo opstati i da od te veze treba da napravimo da bude sve bolje i bolje. Ne znam šta sam ja to mijenjao kod svojih djevojaka. Svi mi imamo mane i vrline. Kod Jovane sam jedino zamjerao u našoj vezi što nije iskrena i direktna prema meni. Jedino sam to htio da promijenim, ništa drugo. Pokušavao sam da je opustim, suviše je bila stegnuta i kao da me se plašila na neki način. Od previše te brige i pažljivosti da ne kaže nešto pogrešno i da se naljutim, došlo je do toga. Vidim šta ona želi, a time što pokušava da mi kaže na neke druge načine, smatram da me folira i laže i to me odbije - rekao je Karić.


Stefan se nadovezao i na izlazak iz "Zadruge", nakon čega su se mnogi stvari u njihovom odnosu promijenile.

- Pa dobro da, jedni od razloga. Zasitio sam se, sva ta depresija i negativa po mom izlasku iz rijalitija mi se nije svidjela. Trebalo mi je malo energije i da se vratim u život - iskreno je rekao Stefan u emisiji kod Tare Simov.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


zdravo prijatelju, moje ime je naomi samuel, liječnica sam i imam 45 godina. Molimo vas da pročitate moje istinito životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da će ove informacije pomoći nekome tko čita ovaj članak, da u roku od dva dana obnovi razoreni brak i obnovi izgubljenu ljubavnu vezu. Nakon godina veze s ethanom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve što sam mogla da ga vratim da me voli, ali sve što sam učinila bilo je uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema njemu , upitala sam ga s Obećala sam sve što sam imala, ali on je odbio. Objasnila sam problem svojoj kolegici na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavnom čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da mu uzvratim ljubav, ali ja sam tip osobe koja nikada nije mislila da dio ljubavnih čarolija postoji ili djeluje, nisam imala Izbor nego da ga isprobam, poslala sam e-mail kanalu spellcaster i on mi je rekao da nema problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti prije tri dana, bacio je ljubavnu čaroliju u zrak i iznenađujuće, drugi dan je bilo oko 3:00 ujutro. Bivši ljubavnik me nazvao na mobitel, bila sam toliko iznenađena da sam odgovorila na telefonski poziv i sve što je rekao je da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da želi da mu se vratim jer me toliko voli. Bila sam tako sretna i tako smo počeli živjeti sretno zajedno. na ovaj način ga možete kontaktirati ako vam je potrebna bilo kakva pomoć možete ga kontaktirati sa ovom e-mail adresom:[email protected] ili ga kontaktirati na WhatsApp / Viber sa ovim brojem: (+66 81 302 8552) ... :) .. :) .. :) .. :) .. :). . :)