x

slijedi tužba

Kristijan je nemoćan muškarac, ponaša se kao kokoška: Nakon tvrdnji Golubovića da je imao s.ks sa Tržankom, Goca žestoko oplela!

Kristijan Golubović prošle noći bio je bijesan, te je ušao u otvoreni sukob sa Ivanom Marinkovićem, spomenuvši da je imao s.ks sa njegovom bivšom suprugom Gocom Tržan.

Kako bismo provjerili, istinitost ovih tvrdnji, kontaktirali smo Gocu Tržan:

- Ja zaista ne znam o čemu se radi tu. Ja tog čovjeka, nikad u životu nisam upoznala, a kamoli imala nešto sa njim. Pošto su to nemoćni muškarci u pitanju, koji ne mogu da se pobiju, nego se ponašaju kao kokoške, ništa me od njih ne čudi. Samo bih zamolila, da me više ne uvlačite u taj mulj. Takođe, bih dodala da će te tvrdnje koje je izrekao na moj račun, morati da dokaže na sudu, jer ja kap alkohola nikad nisam okusila u životu, ali hvala Bogu dobro zarađuje od blamiranja u Zadruzi, pa će imati od čega da plati - Goca za Kurir.


Podsjetimo, Kristijan Golubović je žestoko opleo pjevačici i otkrio da je bio intiman sa njom, ali je takođe i izrekao i nekoliko uvreda na njen račun.

- Smrdljivko jedan, dečka diraju, gledam dečka, ne valja im, zato što pjeva? Miljana je sr.la po njima, kao p...e su ćutali, a znaš koji su honorari, slijepci. Onaj alkoholičar koji nema jetru, nema oči nikog da vidi, j... sam mu Gocu Tržan prije 100 godina. N..komanka jedna. Je..m ga u usta srmdljiva - rekao je Kristijan.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.