x

Kristijan o prvih 10 miliona maraka: O pokojnoj majci Milanki i flekama na ruci! A tek da čujete čime je htio da se bavi!

Aleksandar Kristijan Golubović otkrio je gostujući u jednoj emisiji da je u svom životu po prvi put vidio 10 miliona maraka u koferu kod majke Milanke. Opisao ju je kao majku koja je uvijek bila spremna sve da učini, ali i da se zapitao - šta to ona radi, kada mu je oko palo na taj novac.

Inače, Milanka Golubović preminula je na samom početku 2019. i sahranjena je groblju Lešće u Beogradu, u porodičnoj grobnici u kojoj je sahranjen i Kristijanov otac, Srboljub Kića Golubović.


"Jednostavno jedna majka koja je bila spremna sve da učini. Ja sam kod te žene prvi put u svom životu vidio 10 miliona maraka u koferu. Ja kažem: 'Šta ova moja majka radi?", pričao je Kristijan u "Glamur specijalu", osvrćući se na svoj život i burnu prošlost, te otkrivajući detalje o kojima se u javnosti malo zna.


Tada je, između ostalog, napomenuo i da su mu svojevremeno gasili cigarete na ruci, pa da od toga ima bijele fleke, a onda i otkrio čime je kao mlađi priželjkivao da se bavi.

"Ja sam uvijek želio da budem kardiohirurg", priznao je Kristijan u svojoj iskrenoj ispovijesti. 


Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/RylfI63