x

nisu htjeli da je uznemire

Ksenija pred nastup na Evroviziji doživjela porodičnu tragediju: Izašla na scenu, a nije imala pojma šta se desilo u Srbiji!

Predstavnice Srbije, djevojke iz grupe "Hurricane" osvojile su 15. mjesto na upravo završenoj Evroviziji, a mnogi su veoma razočarani ovakvim plasmanom budući da su Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić bile miljenice publike što zbog pjesme "Loco loko", što zbog nastupa i divne energije.

Međutim, ono što niko nije znao je da je njihovom izlasku na scenu u Ahoj areni u Roterdamu prethodila porodična tragedija. Ipak, to ih nije spriječilo da naprave vrhunski spektakl, a potom se u Srbiju vrate uzdignute glave.


Ipak, za Kseniju Knežević jedna tužna vijest je bacila u drugi plan njihov uspjeh, a to je smrt njene bake. Ksenijina baka sa majčine strane preminula je pred finalni nastup, a članovi njene porodice su odlučili da joj ne jave, da je ne bi uznemirili dok još traje takmičenje.


- Ne bih ništa komentarisao, stvarno - izjavio je Nenad Knežević Knez kada je upitan da prokomentariše ovu tužnu vijest i dodao: Prezadovoljan sam plasmanom, eto, to je sve što mogu da kažem.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Objektiv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.