x

Kulićka se vraća u rijaliti: Zadrugari nisu ni svjesni da im ipak neće biti mirno kako su navikli!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola iznenadili su sve kada su svojevoljno napustili rijaliti "Zadrugu 2", a potom zbog tog čina dobili i diskvalifikaciju od strane produkcije.

Mladi par, zajedno sa Miljaninim sinom Željkom i majkom Marijom, izašao je sa imanja u Šimanovcima, a nedavno su se i skućili - iznajmili su stan u Nišu u blizinu porodične kuće Kulića i tako se osamostalili.

Ostalo je nekoliko nerazjašnjenih stvari što se tiče njihovog boravka u "Zadruzi". Jedan je svakako i da li je mama Kulić napustila rijaliti, da li je i ona dobila diskvalifikaciju ili je samo na kratko izašla napolje kako joj je njen ugovor i dozvoljavao.


Na te dileme je odgovorio mladi di-džej. Zola je na svom Instagramu komunicirao sa pratiocima i podosta toga otkrio o njihovim životima u Nišu.

Čolić kaže da su Miljana i on u odličnim odnosima sa Marijom, da ona često dolazi kod njih na kafu i da je istina da je izašla iz "Zadruge", ali i da je istina da se - vraća! To je otkrio odgovarajući na pitanje pratilaca ko su njemu i djevojci favoriti:

- Miljani je Stanija Dobrojević favorit, a meni Marija kad se vrati - napomenuno je Zola da će navijati za svoju taštu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.