x

Kunem ti se u Anabelu: Luna pravila scene po imanju! Lupala nogom o vrata i bacala stvari, pa se posvađala sa ovom cimerkom! (VIDEO)

U okviru zadatka koju su ukućani imali ove nedjelje, pleme indijanaca je bilo uspješnije, zbog čega će oni narednih dana spavati u Bijeloj kući, dok će pleme kauboja boraviti na ostrvu. Ovo se nije dopalo Luni Đogani koja je odmah počela da histeriše i pravi scene po imanju. Tom prilikom ona je govorila kako ne želi da bude razdvojena od svog dečka Marka Miljkovića, ali i da neće uzimati hranu.


- Kunem ti se u moju mamu da ništa neću pojesti, gdje god da budem bila! Ništa! Kunem ti se u Anabelu! Želim da padnem, namjerno da vide ljudi - govorila je Luna Đogani Marku Miljkoviću koji je bio u šoku.


Dok je pakovala svoju odjeću, Luna je nogom lupala o vrata od sudnice i bacala stvari. Poslije nekoliko minuta Đoganijeva je ušla u svađu sa Zoricom Marković koja je mirnim tonom pokušala da joj kaže da griješi što tako burno reaguje.


- Neće pustiti nikoga da gladuju! Ko je ovdje umro? Djevojko, ja ću uvijek ovu kuću da branim, jer me hljebom hrani! A ti imaš da trpiš ovo! Jesi potpisala da uzmeš pare? Kada si potpisala ugovor, onda moraš da igraš po pravilima! Šta imaš od kuknjave? Ja sam samo željela da ti olakšam, a ti si otišla predaleko - pričala je Zorica Luni.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.