x

oglasio se

Laća prekinuo tišinu: Progovorio o Marininoj svesci dužnika i dugu od 90.000 eura!

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra poslije duge i teške bolesti, a sahranjena je u porodičnoj grobnici pored sina Miloša, po njenoj posljednjoj želji.

Kako su pisali mediji, ona je tokom života imala svesku u kojoj je zapisivala ko je koju pjesmu od nje kupio, ali i ko joj nije platio. Tim povodom oglasio se njen sin Milan Laća Radulović.

- Ja ću se boriti protiv zaborava, ono što na našim prostorima je kao kazna za sve one po "kojima se ništa neće zvati". U prevodu - pamtite je po pjesmama njenim - napisao je Laća na Tviteru i dodao da pojedini mediji nisu pisali istinu vezanu za njegovu majku povodom priča da je ostavila svesku u kojoj se nalazi spisak dužnika.


Podsjetimo, kako su pisali domaći mediji, kada je saznala da ima rak i krenula u borbu za sopstveni život, Marina je navodno odustala od ideje da naplati sva dugovanja, pa je prestala da ganja pjevače koji joj duguju novac za tekstove koje im je napisala.

Ona je navodno imala je svesku u kojoj je zapisivala sve, i ko je koju pjesmu kupio, i ko je platio u ratama, i ko još nije platio.


"Čim se malo stiša sve, možda poslije 40 dana, Laća će da otvori svesku i da vidi na koji način da potraži sva ta dugovanja, sigurno je da će sve zvijezde koje su dužne da tuži. Mnogim pjevačima neće biti dobro, jer je spreman da javno iznese sve. Ukupan dug pjevača je preko 90.000 eura. Koliko znam, jedan popularni folk pjevač je ostao ozbiljno dužan i sa njim se dugo Marina ganjala, a tu je i jedna pjevačica koja je od nje uzela čak četiri pjesme, od kojih su dvije ozbiljni hitovi i nikad nije platila - ispričao je izvor blizak Marininoj porodici.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.