Ladies In by Jana – Događaji za koje se uvijek traži pozivnica više

25.05.2022 20:00

Ladies in platforma - za uspješne žene, koje su svojim angažmanima kreirale društvene promjene, promovirale istinske vrijednosti, te u posljednjih šest godina potakle i druge žene da krenu njihovim stopama i tako promijenile stereotipe uvjerenja o ulozi žene u društvu, najavljuje novu sezonu druženja, Ladies In by Jana.

Stvaralac i znalac, kreativna, slobodna i poduzetna, ona koja u svakom trenutku zna šta želi, ali i šta može! I baš takva žena je pokretač društvenih promjena, kulturnih dešavanja, kojoj su poslovni ciljevi uvijek dostižni, ali porodica na prvom mjestu.

U ovim novonastalim turbulentnim okolnostima, neophodno je isticati važnost uloge žena na poslovnoj, ekonomskoj, kulturnoj, socijalnoj i političkoj sceni u Bosni i Hercegovini. Na ovaj način kroz Ladies In komunikacijsku platformu se obezbjeđuje kontinuirana povezanost, te omogućava razmjena mišljenja i ideja. Kultura i razvoj poduzetništva, ostaju u vrhu prioriteta. Projekat Ladies In, ove godine ulazi u sedmu godina postojanja.

Ladies In je zbog svoje specifičnosti i originalnosti, u 2016. godini proglašen najboljim događajem u našoj zemlji, a 2019. obilježena je kao godina - kada je Ladies In, kao projekat, izašao izvan granica Bosne i Hercegovine. Nažalost, period koji je iza nas, zaustavio je dalje širenje u regiji, ali je u najavi njegov nastavak.

Ovogodišnji prvi Ladies In simbolično kreće u Sarajevu – 25. maja! Tema koja će obilježiti prvi ovogodišnji proljetni event je - Žene u medijima, gdje će se govoriti o utjecaju medija na društvo. Naravno, nećemo zaboraviti ni žene u ostalim branšama koje će tematski obilježiti 2022. godinu: Žene u Javnoj upravi, Žene u farmaceutskoj industriji, Žene naučnice, Žene doktorice, Žene u IT industriji, Žene u kulturi…

Pored tematskog dijela večeri, nezaobilazne aktivnosti eventa bit će i networking, promocije aktuelnih trendova i brendova koji će biti prijatelji projekta, te obradovati naše gošće svojim aktivnostima i prigodnim poklonima iznenađenja.

Posebna vrijednost Ladies In projekta jeste, da se održava u više gradova u BiH. Za ovu godinu planirano je okupljanje i promocije Ladies In zajednice i komunikacijske platforme u Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru, Tuzli, Tešnju, Zenici, Goraždu, Bijeljini, Međugorju i Trebinju. Također, u planu su i događaji u Zagrebu, Beogradu, Ljubljani i Skoplju. Važno je pomjerati granice.

Već za 26. 5. u Narodnom pozorištu Tuzla najavljujemo novo druženje, gdje će članice Ladies In zajednice uživati u predstavi Putovanje, networkingu i mnogobrojnim iznenađenjima, a sve uz podršku prijatelja projekta.

Članice Ladies In zajednice imat će priliku uživati u različitim sadržajima koje je za njih osmislio Ladies In tim, a sve u cilju ekonomskog, socijalnog, kulturnog i političkog osnaživanja žena u Bosni i Hercegovini, jačanja zajednice uspješnih poslovnih žena, njihovog umrežavanje, te osnaživanja ženskog poduzetništva.

Značaj projekta prepoznali su i mnogobrojni partneri koji svojim sudjelovanjem podržavaju ovaj događaj. I ove godine generalni pokrovitelj događaja je Jana.

Nemojte propustiti događaji za koji se uvijek traži pozivnica više, pratite sve aktivnosti na portalu LadiesIn i rezervišite svoje mjesto na vrijeme kao partner i sponzor, ali i kao učesnica na događaju.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.