x

ZALJUBLJENA DO UŠIJU

Lažno vjenčanje i kumovi, samo su trubači pravi: Anđela Đuričić ne prestaje da bruka porodicu, samo ima jedan cilj!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz "Zadruge" zbog nasilničnog ponašanja, a od izlaska iz Bijele kuće nalaze se u stanu njegovog oca Moke Slavnića. Njih dvoje od prekjuče borave u Slavnićevom stanu na Novom Beogradu, a sinoć je ona šokirala svoje pratioce na Instagramu.

Naime, Anđela Đuričić je objavila fotografiju na kojoj se vide njene i Zvezdanove ruke sa burmama, a uz to je napravila anketu: "Da li smo rekli da?". Kako su na njihovim rukama zasijale burme, mnogi su pomislili da su poslije rijalitija otišli pred matičara.


- Volim te! - napisala je kratko bivša zadrugarka, da bi se malo potom saznalo da su sve odradili u svrhu snimanja jedne emisije, odnosno da su vjenčanje - lažirali.

Za "kumove" su odabrali nekadašnje rijaliti učesnike Dalilu Dragojević i Milan Miloševića, a samo trubači, koji su se takođe pojavili, bili su pravi.


Anđela je svjesna da su joj roditelji van sebe zbog niza skandala koje je pokrenula od prošle godine do sada, a, po svemu sudeći, ne mari za to, već joj je samo bitan partner.

Nije joj bitno ni što je ni nekada bliski prijatelji ne podržavaju, te Zvezdanove potrebe i želje stavlja ispred svega.


Roditelji Anđele Đuričić, inače, prolaze kroz agoniju od kad je ona u rijaliti "Zadruga 6". Naime, u medijima se pojavila informacija da su se roditelji odrekli učesnice "Zadruge" zbog afere sa Zvezdanom Slavnićem.

Kuća koju Anđelini roditelji izdaju u Đenovićima, više se ne nalazi na oglasima. Iako su do sada svaku sezonu bili rasprodati, nameće se pitanje zbog čega su povukli oglas? U javnosti se šuška da su kuću stavili na prodaju, a postoji i teorija da im navodno iznajmljivanje apartmana na moru ide lošije zbog bruke koje je pukla u regionu.

.

.


Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.