x

iskrena

Lepa Brena otkrila ko je po njenom mišljenju najveći zavodnik u bivšoj Jugoslaviji!

Lepa Brena gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića te je otkrila ko su po njenom mišljenju bili najveći zavodnici u bivšoj Jugoslaviji.

Brena je u "Ami G Showu" igrala igru "Ili-ili" te je morala birati između najboljih frajera bivše Jugoslavije. Ponuđeni su joj bili Vlado Kalember i Žarko Laušević.

Brenin odgovor je nedvojbeno bio Vlado Kalember za kojeg je imala riječi hvale.


"On mi je uvijek djelovao suptilno, prefinjeno, mislim da je veliki ljubimac žena, ne znam da li je srcelomac. I sad dobro izgleda, on izgleda odlično", kazala je.

U drugoj rundi bili su joj ponuđeni Kalembera i glumac Bekim Fehmiju, ali je odabrala glumca.


"Jao Bekim Fehmiju. On je jedna kompleksna ličnost. Bekima sam uvijek voljela i obožavala sam. Gledala sam 'Skupljački perja', to je njegovo maestralno djelo. Zato biram Bekima u ovoj kombinaciji", kazala je.

Na ekranu su se potom pojavile nove fotografije na kojoj su bili ponuđeni Dragan Nikolić i Bekim Fehmiju.


"Dragan Nikolić zauvijek. Njega sam poznavala i sarađivala s njim i Milenom. Posmatram cijelu ličnost, nikad ne gledam jedan segment. Uvijek je veoma važna kompletna ličnost", dodala je.

Voditelj joj je potom ponudio fotografije Dragana Nikolića i Frane Lasića, a ona je i dalje glasala za Nikolića. Posljednja runda je bila između Nikolića i Zdravka Čolića.

"Obožavam Zdravka, ali i dalje ostajem za Nikolića", zaključila je.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.