x

Lepi Mića brutalno opleo po Nataši: J.bala bi se sa Karićem na keca!

Tokom večeri došlo je do rasprave nekadašnjih dobrih rijaliti cimera Nataše Radan i Lepog Miće. Naime, pjevač je prekorio Radanovu jer ga je nominovala za najzavidnijeg zadrugara, te je riješio da se obračuna sa njom.

Naime, kako je Nataša okarakterisala Miću kao štićenika Ive Grgurić, on je odmah istakao kako bi Radanova bila sa Stefanom Karićem samo da on to želi, te su ušli u raspravu.

- Ja znam da bi se ti j.bala sa Karićem na keca, a to što ti praviš sprdnju od toga, to je druga stvar. Ti si meni rekla za Karića: "Jesi li vidio šta sam uradila Kariću", tu je kraj. Tu priču možeš drugima da prodaješ. Ti bi njemu ovdje pop.šila k.rac. Ti što sad guraš da se zaj.bavaš. Ti njemu nisi bitna. Tebe je Rade otkačio - pričao je Mića.

-Ti si zavidan Mićo. Ja nisam htjela da budem sa Radetom, ja nisam htjela da pričam sa njim - suprotstavila se Nataša Mići.


- Ja sam i te kako džukela, a ti ćeš i te kako da plačeš. Slušaj droljo, j.bem ti majku u p..ku. Meni nemoj da tjeraš ovdje inat, ja sam taj koji te štitio, a ti meni tjeraš ovdje mangupa. Mani se mene, ostavi to svoje Šaku - bijesnio je Mića, a onda se u raspravu umiješala i Iva Grgurić.

- Ja sam tebi zamjerila jer si ti kao moja drugarica ovde i ti meni ovdje zabijaš nož u leđa. Tebi ima pravo bilo ko da se sviđa. Milion i jedan put sam te pitala: "Da li ti se Stefan sviđa" i ti si mi rekla milion i jedan put da ti se ne sviđa. Tu si ispala đubre. Ti si prljavuša koja uzima tuđe gaćice - uputila je ove riječi Iva Radanovoj, dok ju je ona ignorisala.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš li naći djevojku za jednu noć? Dobrodošli u ... Bredhot.Com