x

Lepi Mića je više od 30 godina u braku sa Snežanom: Rijetko govori o njoj, a prošli su sito i rešeto! Zadrugar sad iznio najveću intimu!

Lepi Mića ne voli da priča o privatnom životu, ali je sada progovorio o ženi Snežani.

"Upoznali smo se davno, prije 30 i nešto godina, i toliko godina smo u braku. Živjeli smo u istom gradu i prvi put kad sam je vidio, znao sam da je to to. Ja sam tada imao 27 godina, ona je imala 23 godine. Poslije tri godine veze stupili smo u brak. Postao sam otac sa 34 godine, mislim da je to idealno vrijeme. Do tada sam lumpovao. Sve više vremena sam provodio sa njom, nakon toga. Ja sam tada bio popularan veoma i putovao sam svuda po svijetu. Vraćao sam se iz Amerike kada sam čuo da se Sara rodila. Moja žena je bila stub cijele porodice, ona je Saru odgajala, čuvala, vaspitala", započeo je Mića.

Pošto je Mića istakao da je Snežana stub njihove porodice, otkrio je šta ga je privuklo kod supruge.


"Ona je neobično lijepa žena, ta neka njena mirnoća, na prvi pogled je bilo sve drugačije. Ima takve živce... Uvijek smo bili u istoj ljubavi, nikad nisam osjetio da kad nemamo, da imamo probleme. Uvijek mi je govorila da dignem glavu gore", rekao je Mića.

O lošim momentima u životu, periodu kroz koji je prolazio sa suprugom, prvi put otvoreno govori.

"Životni period u mraku, živio sam u Sarajevu, tu su mi korijeni. Oženio sam se, i sve je super bilo. Onda je izbio rat, poslije rata, zbog tih pjesama koje sam pjevao, sam bio osuđivan, zapravo kritikovan. Svešta se pisalo i lagalo o meni. I tu je bila Snežana, koja mi je govorila da će biti bolje. Na kraju čovjek se bori cijeli život. Treba ostati bez para, treba ostati bez prijatelja i tad će vidjeti ko mu je pravi prijatelj, a to je meni pokazala", bio je jasan Mića i dodao da nema problem sa ljubomorom.


"Nemamo taj problem, jer joj ne dajem zapravo da misli to. To su sve moje drugarice, tako da tu se završava sve. Možda je to malo meni dalo slobode, ali ona se nosi sa time. Tako da ona zna da se družim sa ženama, žene su novinarke, sportistkinje, imaju žena koje su jači od nekih momaka, tako da volim da se družim sa ženama, a i mene žene stvarno vole", povjerio se zadrugar.

Mića je iskoristio priliku i ispričao da bez svoje supruge ne bi mogao da živi.


"Recept je da doziraš i stalno daješ novu ljubav. Da daješ do znanja da je voliš. Ništa nije loše pokloniti ženi ružu, da joj kupiš neku sitnu stvar, parfem neki, ustaneš, poljubiš je, pitaš je kako je, te neke sitne stvari čine uspješan brak. A ako se donese još neka parica kući, još bolje. Ja bez moje žene ne mogu i smatram da je ona uvijek stajala iza mene, tu je za mene uvijek, moje najveće blago su Sara i Snežana. Kad je trebalo kritikovala je, uvijek bez galame. Sara je školovana, radi ono što voli, nezavisna je. Ja sam ispao prema mojoj ženi nefer, jer smo se mi dogovorili na početku da neko zbog kćerke mora ostati kod kuće. Dogovorili smo se da to bude ona, zato sam ja odlučio da njoj obezbijedim sve, da ne bi osjećala ništa što fali", završio je Mića.

.

.

.

.

.

.

.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.