x

raskoš na sve strane

Ljuba Aličić danas živi u zlatu, ali nije uvijek bilo tako: Otkrio zašto se nije odselio iz Šapca!

Pjevač Ljuba Aličić već 47 godina traje na muzičkoj sceni, a većinu novca kojeg je zaradio tokom svoje karijere, uložio je u rodnu kuću u Šapcu.

Ljuba je otvorio i vrata svog doma, a unutrašnjost kuće je opremljena raskošnim namještajem. Puna je umjetničkih slika na zidovima i antikviteta. Zidovi su u zlatnoj i crvenoj boji, a zlatni detalji ipak dominiraju, te se s pravom može reći da je ovo jedna od najluksuznijih kuća poznatih na našim prostorima, a svakako i najskuplja kuća u Šapcu.

Njihov dom je pred praznike posebno ukrašen, pa se tako mogla vidjeti i raskošna jelka koja je dekorisana crvenim ukrasima.


Ljuba nikada nije želio da se odseli iz svog rodnog mjesta, pa tako i dan danas tu živi sa porodicom, suprugom Željanom i dvojicom sinova.

Na pitanje zbog čega nikada nije poželio da se odseli, Ljuba je odgovorio:

"To je moj grad. Ovdje mi je prodica, sa suprugom živim ovdje već 40 godina", kaže on. 

Iako danas živi u izobilju, Ljuba priznaje da nije oduvijek bilo tako, sada je otkrio šta mu je najviše u mladosti nedostajalo.


"Pa nedostajalo mi je novca. Nisam uvijek imao koliko sam ja mislio da treba".

Aličić je nedavno preležao i korona virus zbog čega je tri nedjelje bio u bolnici u Šapcu.

"Bio sam kod jednog prijatelja na proslavi punoljetstva. I poslije četiri, pet dana, osjetio sam malaksalost, nesvijest u glavi. Tako su me odvezli u bolnicu. U principu jako sam plašljiv čovjek kada je u pitanju bolnica, ali šta je tu je... Ako je zarad mene, da mi bude bolje, nema tu šta da ja filozofiram", rekao je pjevač u emisiji "Premijera". 

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.