x

Ljuba Aličić živi u kući od pola miliona eura: Folker ima najljepšu kuću u Šapcu, a iz ove birtije ne izlazi!

Ljuba Aličić, iako ističe da nije tabloidna ličnost, u posljednje vrijeme često intrigira javnost svojim izjavama i prepucavanjem s kolegama s kojim je dugo sarađivao i družio se. Mnogi od njih kažu da je folker težak čovjek, prgave naravi i da lako plane.

Kakav je on zaista najbolje znaju oni koji su s njim odrasli, komšije i prijatelji, pa smo zato odlučili da posjetimo Šabac, mjesto u kojem Ljuba živi od rođenja. U samom centru grada nalazi se Aličićeva ogromna kuća, obojena u tamno roze boju. Ulica u kojoj je pjevačev dom je vrlo prometna, puna šetača koji tuda odlaze na Stari grad i tvrđavu, koja je udaljena svega 500 metara.

Prolaznici nam pričaju da uglavnom ne viđaju Ljubu jer rijetko izlazi na ulicu, dok nam je jedan njegov komšija otkrio kakva je zapravo pjevačeva narav.


Foto: Kurir

- Fin je on čovjek, ja ne mogu ništa loše da kažem. Uvijek se javi, popriča kad se vidimo. Kakav je prema kolegama, to me ne zanima, ovdje se ponaša normalno kao i svi drugi. U ovoj kući on živi godinama s porodicom, mislim da ju je on i sagradio. Najljepša je u ovom kraju. Dosta pjevača je ovdje u centru živjelo, Hasanova kuća je udaljena kilometar odavde, na šetalištu. Ali od svih njih samo Ljuba nikad nije htio da napusti Šabac, vezan je za ovaj grad - rekao nam je Aličićev komšija, koji nije želio da se fotografije i da mu se ime pominje u novinama.


Foto: Kurir

Kako su nam objasnili u pjevačevom kraju, u velelepnoj vili on živi sa suprugom i dvojicom sinova, dok je nasljedniku Dejanu iz prvog braka sagradio kuću u drugom dijelu grada. Uzimajući u obzir kvadraturu Ljubinog doma, kao i lokaciju na kojoj se nalazi, njena vrijednost na tržištu je ogromna. To su nam potvrdili i u jednoj agenciji za nekretnine u Šapcu. Prema njihovom proračunu, Aličićeva vila vrijedi oko pola miliona eura.


- Kuća ima veliko dvorište, izlazi na dvije ulice, veličine je oko 400 kvadrata najmanje. Sve je u blizini, institucije, centar grada, šetalište, reka Sava, tvrđava. Kad bi se prodavala, cijena bi sigurno mogla da ide do 500.000 eura i brzo bi se pojavio kupac. Mi smo prošle godine prodavali i manje kuće za toliko novca na sličnim lokacijama - rekli su nam u agenciji. Ovdje voli da provodi vrijeme Stara birtija omiljeno mjesto.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy