x

Lounge bar Cubano u Zenici priredio čarobnu noć! (FOTO)

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
Lounge bar Cubano je bio pravi izbor za sjajan provod povodom Dana zaljubljenih. Posebno i jedinstveno mjesto u gradu koje pruža komfor i osjećaj lagodnosti, ima ono nešto zbog čega vrlo lako prirasta srcu gostiju. Stoga ne čudi što je veliki broj njih odabrao baš Cubano za izlazak 14. februara. 

Lounge Bar Cubano

Sarajevska 2, Zenica 72000, Bosna i Hercegovina

Dan zaljubljenih je bio povod za poseban party u Zenici u dobro poznatom lokalu - Lounge baru Cubano. Ugodni ambijent Cubana je već postao drugi dom omladini, koji rado biraju ovo mjesto za opuštanje, neovisno da li se radi o dnevnom ili večernjem terminu. Da se uistinu uživalo i samog 14. februara uvjerila se i ekipa Ekskluzive. 


Lounge bar Cubano je očekivano bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Kako uvijek i biva, atmosfera je bila sjajna, a nije manjkalo ni pozitivne energije. Svi su uživali u još jednoj zabavi uz neodoljive ponude i najbolju nargilu u gradu. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Sačak 

KOMENTARI
3

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy
Želim iskoristiti ovu priliku da se zahvalim čovjeku zvanom dr. Ajayi, on je vrač čarolije koji mi je pomogao da se vratim mužu nakon što smo bili razdvojeni na godinu dana. Upoznajem se s urokom iz čarolije kroz svjedočenje žene zvane loreta kako joj je čarobnjak dr. Ajayi pomogao da uzvrati svog zaručnika nakon što je bacio ljubavnu čaroliju za nju, stvarno želim da se moj muž vrati kući, pa sam odlučio pokusati dr. Ajayi, stigao sam do njega na whatsapp i objasnio sam mu, rekao je ja, što trebam učiniti, slijedio sam njegove upute i na moje iznenađenje nakon otprilike tjedan dana čarolije, suprug me nazvao nakon godinu dana što nisam razgovarao jedni s drugima i izvinjavajući mi se govoreći da se vraća kući, da ne zna što je stiglo u njega i upravo sada živimo sretan život zajedno. Ako vam treba pomoć čarobnjaka za pravopis za bilo koju vrstu čarolija, preporučujem dr. Ajayi, možete ga kontaktirati na Viber ili WhatsApp broj: +2347084887094 ili na e-mail: [email protected]
Srdacan pozdrav svima koji su procitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a takoder tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Procitao sam svjedocanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim covjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog covjeka, ovo je vrlo lak nacin da dobijem kredit od pouzdanog covjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedocenje u svim društvenim medijima jer sam mu obecao da cu ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da takoder možete dobiti posao i investirati u posao E adresa: [email protected] (+16014560144)