x

Luka prebio Natašu Bekvalac poslije bahanalija sa poznatim srpskim teniserom: Te kobne noći, Nataša je Lazukiću ispričala gdje je i s kim bila, poslije čega nastaje potpuni haos...

Nakon što je prošle godine u aprilu kao bomba odjeknula vijest da je Luka Lazukić prebio Natašu Bekvalac jer mu je u telefonu pronašla ljubavne poruke, svi su se pitali ko je misteriozna žena zbog koje je nastao skandal u njihovoj porodici.

Kako za Kurir otkriva Sandra Crnogorac, u pitanju je njena koleginica Milena P., menadžerka jednog beogradskog hotela, koja se sa IT stručnjakom viđala i prije nego što se on oženio Bekvalčevom. Ona kaže da je njihova veza nastavljena i kada je pjevačica ostala u drugom stanju i da je trajala dvije godine.

- Sve sam vidjela svojim očima. Radila sam kao menadžerka prodaje u hotelu u kojem se moja šefica Milena viđala s Lukom dok je on bio u braku s Natašom. Time se ona i lično hvalila. Viđale smo Luku kad je dolazio i njih dvoje bi se odmah osamili na bazenu. Obično bi parkirao motor ispred ulaza, nekad je bio s prijateljima, ali uglavnom sam - svjedoči Sandra i kaže da su redovno odlazili u spa-centar, gdje niko nije smio da uđe dok su oni sami.


- Milena ga je srdačno dočekivala i hvalila se kako nju voli, a da je Nataša nikakva. O njoj je sve najgore govorila: kako je niska, ružna, bubuljičava, da ga je navukla na dijete, a da je Milena žena njegovog života. Eto, kakva je to žena koja bude sama sa oženjenim čovjekom u bazenu i ne dozvoljava niko da priviri dole, a trudna supruga ga čeka kod kuće - pita se Sandra, koja tvrdi da je vidjela škakljive poruke koje je Lazukić razmjenjivao s Natašom.

- Milena nam je pokazivala kako joj je Luka slao srca, pa poruke tipa: „Nedostaješ mi“, „Volim te“, „Ljubim te“ s raznim smajlićima. Njih dvoje si išli i na medijacije, mantre, tantričke masaže, slao joj je te umjetničke poruke i slike - kaže Sandra i dodaje:


- Kad je izbio skandal, Milena ga je svim silama branila. Tada je krivicu svalila na Natašu. Pričala je kako je ona sama sebe povrijedila da bi njemu napakostila i da joj je Luka samo lupio šamar. Pričala nam je da je Lazukić nesrećan s Natašom, a da je njoj ostavljao cvijeće na jastuku. Žao mi je te pjevačice jer je dobila udarce nakon porođaja, a vidjela sam da Luka uopšte nije cvjećka. Moja šefica je pričala kako Luka voli da švrlja i da je to glavni razlog zbog čega je ona njega ostavila, a ovamo se viđala s njim dok je bio u braku - priča Sandra.

Nju je posebno šokiralo kad joj je šefica rekla da se u noći incidenta pjevačica vidjela s teniserom Ilijom Bozoljcem.

- To je tek posebna priča. Nataša je navodno bila sa Ilijom, menadžerom i još nekim ljudima sa estrade. Rekla nam je da joj je Luka ispričao da su svašta radili. Milena je tvrdila da je Luka zbog toga poludio i da je zato nastao skandal, a ne zbog poruka koje mu je ona slala. Toliko je bila opterećena Natašom da je istraživala sve o njenom životu, pa je pokušavala da je ocrni u našim očima tvrdeći da ona zna da je Bekvalčeva nekad bila bliska s Bozoljcem - završava Sandra.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.