x

Luna ne zna da piše: Đoganijev porodični prijatelj otkrio najstrašniju tajnu rijaliti pobjednice!

Producent Mirko Gavrić obrisao je dugogodišnju prijateljicu Lunu Đogani sa liste prijatelja, nakon što ga je ona poslije rijalitija “Zadruga 3” blokirala na društvenoj mreži Instagram. Gavrić ovo nije mogao da joj oprosti te je stavio tačku na njihovo prijateljstvo. On je otkrio da mu Luna nije pisala još uvijek.

“Za ono što uradim u životu ne kajem se poslije toga, dobro promislim prije nego što uradim nešto. Sve što sam uradio zaslužila je, kako prije tri godine, tako i danas. Nije mi ništa napisala, nema ni potrebe, mislim da ne umije da piše”, rekao je Mirko.


“Sve u životu što radim, radim iz duše. Moja duša je velika, čista kao nebo, moje srce je veliko. Samo su određeni ljudi koji su nam bili zajednički prijatelji, a koje je ona izgubila u međuvremenu, kao što je i mene, bili u pravu da će i mene dočekati nešto što je dočekalo njih. Samo su oni izgubili, ja nisam. Pogodilo me to što me se tek tako odrekla, mislim povrijedilo… Više iznenadilo. Riješio sam da poslije ovog rijalitija ne pružam prilike više ljudima, zato što sam mnogo puta pružao prilike koje kakvim pojavama u mom životu, ja sam tip koji kapira da svi griješimo, pun sam tolerancije i razumijevanja, ali mislim da je bilo dosta”, istakao je Gavrić.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.