x

Luni Đogani ljekari otkrili podmuklu bolest: Vrištala od bolova u glavi, Marko je polivao vodom!

Luna Đogani navodno je hitno primljena u bolnicu dan nakon povratka sa ljetovanja u Hurgadi. Đoganijeva je za dlaku izbjegla moždani udar zbog problema sa aritmijom koji godinama vuče. Naime, pobjednica "Zadruge 2" osjetila je nesnosan bol u glavi, koji je bukvalno oborio u krevet, nakon čega je kolima Hitne pomoći prevezena u Klinički centar.

Luna se požalila Marku da osjeća bol u glavi, na šta joj je on sugerisao da popije tabletu protiv bolova. Kako je bol postajao intenzivniji i nakon uzimanja lijekova, Luna je tražila od Marka da zove doktora. Prava drama se odigravala u stanu Đoganijeve sve dok Hitna pomoć nije došla. Luna je vrištala jer je ludjela od bolova, dok je Marko polivao vodom - govori dobro obaviješten izvor i objašnjava da je sreća što je Hitna pomoć brzo reagovala.

"Čim je došla Hitna, izmjerili su Luni pritisak i već tada je bilo jasno da su u pitanju srčani problemi. Odmah su je prevezli u Hitnu, gdje su analize pokazale da je u pitanju atrijalna fibrancija. To je oboljenje uzrokovano srčanom aritmijom, gdje usljed zakrčenja krvnih sudova može da dođe do moždanog udara", pojašnjava izvor izvor.


U pitanju je podmukla bolest jer veliki broj pacijenata ima takozvanu asimptomatsku atrijalnu fibrilaciju I oni uopšte ne osjećaju da im srce radi nepravilno, što je bio slučaj kod Lune. Takvi pacijenti su posebno ugroženi jer moždani udar kod njih može biti prva manifestacija aritmije. Prava drama odigravala se u Kliničkom centru dok su se ljekari borili da joj osposobe rad krvnih sudova. Anabela se stvorila u roku od minut kada je čula da joj je kćerka primljena u bolnicu, dok je Marko nervozno šetao hodnikom. Samo zahvaljujući brzoj reakciji ljekara koji su joj dali neophodnu terapiju da joj stanje stabilizuju Lunu su bolovi ubrzo popustili, a organizam joj je vraćen u normalu.

U želji da provjerimo navode do kojih došli, pozvali smo pobjednicu "Zadruge 2", ali ona nije željela da priča na ovu temu.

.

.

.

.

.

.

.

..

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.