x

branka lazić očajna

Majka Darka Lazića stalno plače: Sin joj okrenuo leđa nakon veze s Barbarom, ne viđa ni unučiće!

Darko Lazić i njegova djevojka Barbara Bobak ne prestaju da intrigiraju javnost, a navodno je folker dao zeleno svjetlo da proziva njegovu bivšu vjerenicu Marinu Gagić, ali i Anu Sević.

- Darko se umorio od prepucavanja sa Anom Sević i Marinom Gagić oko alimentacija i djece. Zato je sada odlučio da bojno polje prepusti svojoj dragoj Barbari koja nema dlake na jeziku i koja umije da bude baš bezobrazna. Zamolio je samo da njega ne uvlači, jer on ne želi da se petlja. Dosta mu je što se sudi sa Anom i Marinom i ne želi nigdje više ni da ih pomene - kaže jedan od Darkovih bliskih saradnika za Scandal.


Ipak, kako se dalje navodi, u najtežoj situaciji je njegova majka Branka, kojoj je Darko navodno okrenuo leđa nakon što je ušao u vezu sa koleginicom.

- U cijeloj ovoj situaciji najteže je zapravo Darkovoj majci Branki, jer žena zbog tih Barbarinih svađa i prepucavanja po medijima mnogo pati. Onda ona žena ni kriva ni dužna od sramote ne može da pozove ni Anu ni Marinu da pita za unučiće, da ode da ih vidi ili uzme kod sebe. Stalno plače, da nema unuku od drugog sina, poludjela bi od tuge i briga. Jedva je izgurala prvu godinu bez muža i sve joj je teže i teže - rekao je izvor.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.