x

Mala bajka za mog Željka: Ceca pokazala unutrašnjost vile! (Foto)

Svetlana Ceca Ražnatović presretna je što je postala baka malog Željka, a na Instagramu je pokazala dio atmosfere sa slavlja u njenom domu na Dedinju.

Ceca je spremila vilu da sve bude besprijekorno, a detalji se vide na snimku koji je objavila na društvene mreže. Podsjetimo, pjevačica je ovako pričala o Bogdani kada je izašla ispred vile:


"Mnogo je lijepo osjećanje, ovo je blagoslov od Boga. Ovo je još jedno moje dijete i jedva čekam da ga uzmem u ruke. Veljko se jedva suzdržao, Anastasija se rasplakala, a ja sam rekla: Dobrodošao Ražnatoviću. Nadam se da ću dočekati mnogo unuka i praunuka. Željku ću da poklonim sebe, svoju ljubav. Što vas to interesuje, da li će biti igračka, dukat? Djeca traže mnogo skuplje."

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy