x

Mala je kamenjarka, a roditelji kreteni: Haos u medijima zbog djevojčice koja je ovakva otišla na malu maturu! (Foto)

Društvenim mrežama već neko vrijeme kruži fotografija koja je svima koji "imaju svoje mišljenje" poslužila kao odličan izduvni ventil. Radi se o djevojčici koja se navodno "neprilično uparadila" za malu maturu.

Znamo da je mnogo onih koji na društvenim mrežama nemaju filter i jedva čekaju da opletu iako nemaju pojma da li je fotografija vjerodostojna, odakle je, a da ne pričamo o riječniku i uvredama.

“Mala matura, mala djevojčica i kreteni od ponosnih roditelja” stoji u zaglavlju fotke koja se ovih dana masovno šeruje uz haštag kamenjarkaupokusaju.


I eto dušebrižnika koji su odmah skočili da djevojčicu sa slike proglase – k..vom, kamenjarkom, srpskom učenicom koja živi rijaliti, a “Mitrović traži od roditelja saglasnost da mala uđe u Zadrugu”, spominje se čak i “šamaranje” i poziva na nasilje.

Zaključak je da je “djevojčica mala”, ali da su njeni roditelji “veliki kreteni”.

Ali šta bi trebalo razumjeti pre nego što se bacimo na komentarisanje i sramoćenje stajlinga ove djevojčice?


Prvo – fotografija nije iz Srbije. Nastala je prije nekoliko godina u Bugarskoj.

Drugo – svako može da se oblači kako hoće, sviđalo se vama to ili ne.

Treće – ako ste u stanju da dijete proglasite kamenjarkom zbog čipke, minića, čarapa i cipela, onda to mnogo više govori o vama nego o djetetu.

Četvrto – mnogi od nas (i vas) smo s 15 imali modne debakle jer smo pokušavali da izgledamo starije, top, vrh, s.ksi, a nismo ni znali šta je to. Ovo je samo užasna modna kombinacija i to je to.

Satanizacija žena počinje baš tu, gdje “tetke s hladnim trajnama” i muški čuvari morala, posramljuju djevojčice zbog garderobe koju zovu “kolekcija plavi most” i pozivaju na linč.

Pustite djevojčice da se oblače kako žele, vaspitajte dječake kako da se ponašaju. Tačka.

.


Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.