x

Brazilac je prošle sezone nekoliko puta bio na meti navijača tima iz Madrida

Marcelo govorio o pojačanjima Reala, pa se dotakao i kritika na svoj račun

Real Madrid je ovog ljeta doveo nekoliko zvučnih imena, a igrač ovog tima, Marcelo, smatra da nova pojačanja nisu potrebna klubu sa Santiago Bernabeua.

Kraljevski klub je potrošio oko 300 miliona na nove igrače, a u prvom kolu je uspio stići do pobjede protiv Celte iako Eden Hazard nije igrao u toj utakmici zbog povrede.

"Ne, imamo dobar tim. Bit će teško, ali ako se svaki fokusiramo na svoje zadatke, onda možemo sve osvojiti. Naučili su me da se borim za sve naslove otkad sam stigao u Real Madrid. Neće biti drugačije ove godine i borit ćemo se za ligu, Ligu prvaka i Kup Kralja.", rekao je Brazilac.

Prošla sezona je bila jako turbulentna za Marcela koji se zbog svojih igara nekoliko puta našao na meti navijača ovog kluba te se dosta pisalo o njegovom odlasku.

"Naučio sam živjeti s kritikom i nastaviti raditi svoje stvari. Znam bolje od bilo koga drugog kada radim dobro ili kada radim loše. Kritike mi ne smetaju.", dodao je Marcelo.

Brazilac je još 2007. stigao u Real te je za ovaj klub odigrao ukupno 487 utakmica i postigao je 36 golova, a osvojio je i veliki broj trofeja sa klubom iz Madrida.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.