x

Marija Kulić otkrila sve šta joj se dešavalo u kući: Priznala da su Miljana i Zola otišli iz porodične kuće, a onda šokirala zahtjevom koji je dala od zetu!

Marija Kulić, koja se prije nekoliko dana vratila u rijaliti, otkrila je da je njena kćerka Miljana Kulić započela zajednički život sa Lazarom Čolićem Zolom, sa kojim je pobjegla iz Zadruge.

Marija im je ispričala i to da je zahtijevala da se provjeri Zolina mokraća na narkotike, i otkrila da Miljana nije napustila grad Niš kada je napustila porodičnu kuću, već se preselila u stan sa njim.


"Tražila sam da daju mokraću da se to testira. Bilo je sve okej, bio je iskren. Priznao je da je uzeo travu prije rijalitija. U redu je sve što se toga tiče", govorila je Marija zadovoljno.

"Dobro je njima, bolje što su se odvojili. On spava do četiri poslije podne, ne bih ja to mogla da trpim u svojoj kući. Nije imao nastupe, hajde da razumijem da su ga razmazili. Ovako je lakše za sve, blizu smo, u Nišu su i tako. Miljana ga sad testira neko vrijeme", otkrila je Marija.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.


.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.