x

Marijana hrabro stala uz Mirku Vasiljević: Rekla je da žena mora da zna kad da zaćuti i zato je ona dama, a vi nastavite da kokodačete! (FOTO)

Mirka Vasiljević pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama, pa i među poznatima, kada je ispričala da će se potruditi da svoju kćerku nauči da zna da zaćuti kad treba.

Marijana Mićić hrabro je stala uz glumicu:

"Sigurno nije mislila da žena treba da ćuti a muškarac da je lema ali pilićarke i p.ostakuše ne mogu ni da dosegnu do toga šta je Mirka rekla. Zato je Mirka dama a vi nastavite da kokodačete."



Podsetimo, Mirka Vasiljević u jednoj emisiji izjavila je:


"Kćerku učim da treba da zna da je žensko, a to podrazumijeva da zna da zaćuti kad treba jer mi žene mudro treba da naučimo da treba da ćutimo. Jer onda može da opstane i brak, da možete da dobijete šta hoćete, ali malo da sačekate", rekla je u jednoj emisiji Mirka, pa dodala: "Ja mislim da kompromisa mora da bude konstantno, svaki dan. U raznim situacijama neko mora da popusti, da sačeka, da pričeka. Dok su god to neki problemi koji ne ugrožavaju porodicu, to su smiješni problemi. Ako dođe do drugih problema, mora da se zatvori u četiri zida i to riješi."

Nešto kasnije, među brojnim komentarima, osvanula je Instagram priča Kristine Kije Kockar. Uz Mirkinu izjavu rijaliti učesnica je "nalijepila" gif koji iskazuje gađenje.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.